söndag 4 januari 2009

FM Mattsson CUP dag 3

MORA är vidare till slutspel.  

Efter seger mot BoBo och Frivilliga Brandkåren med 2-1 resp. 5-2. Mannen för dagen i MORA , Alexander Holmberg som visade vägen i morse med att göra ett ENG fram till 2-1 och på så sätt sätta Modo på bussen hem..  

Samtidigt som 386 personer i Huddinge såg MORA vinna me 5-0 så var 857 personer på plats i FMMA och såg BJ Grabbarna dänga upp fbk.  Alexander Holmberg visade åter igen vägen med att göra 1 mål och assistera till 2. Bra Jobbat.  

MORA går segrande ur gruppen och får i morgon i semifinalen möta hals tabletterna från Gävle. Bloggen Önskar BJ grabbarna lycka till i morgon. Gävle som förövrigt är den enda staden i världen som jag känner till som bränner upp en vida känd symbol för staden, SINN EGEN STAD!!  märkligt beteende. MYCKET märkligt beteende.  

Lycka till i morgon Grabbar.  

Matchen Mora - Brynäs börjar 10:00



 

Klar seger.

Mora tar en klar seger mot Huddinge. efter att ha förlorat skotten i andra perioden med 7-9 men vunnit densamma med 2-0 i mål fanns det hopp om full pott inför sista, då kom "DET", det vi kan kalla en urladdning, I period 3 gör MORA 3 mål på 36 sekunder. en 5-0 seger helt enligt planerna. Kom ihåg vart ni läste detta först: MORA SLUTAR TOPP 3. Växjö kommer inte att vara bland dom 3 bästa när Allsvenskan summeras Det kommer MORA att vara.

Målskyttar för MORA idag: Adam, Amnér, Mannen, Colby och Simme.

Matchens 3 stjärnor idag
1. Robert Kristan 27 räddningar
2. Mikael Simons 1mål 1 ass
3. Stefan Mann 1mål 1 ass

Roligt att Viktor Amnér är tillbaka och får hänga en påse. Hoppas hans fot håller nu för han kommer bli nyttig för oss framöver.



FM MATTSSON CUP Dag 2

Mora är fortfarande obesegrade efter att ha kryssat mot ssk idag. Med en match mindre spelad än övriga lag i gruppen så ligger MIK på en 2:a plats. Under Dagen idag lirar MIK 2 matcher. Dels mot Bobbo från norr o sedan mot Frivilliga Brandkåren. Efter att ha blivit matad me ssk som barn så la jag även märke till att den gamle back räven Jonas Heeds son numer vuxit till sig och lirar i ssk. Tim Heed leder för närvarande ligan för Game wining Goals.. har har 2 GWG på 3 matcher, imponerande.  i ssk återfinns även Tony lagerströms bror, Alexander.  FM Mattsson Cup är verkligen värt ett besök. 

Ejendal har oxå deltagit i FMM Cup. 
Drantarnas facit efter gruppspelet e följande.  Redaktionen tackar ejedal för visat intresse med att visa er tabell placering för allmänheten. 

leksand 4 0 0 4  1-15 0 

MORA Matcher 4 januari
12:00 Mora IK - Modo
17:30 Mora IK - Färjestad