måndag 26 januari 2009

Svartsjuka?

Konspirationerna haglar. Följande citat står att läsa på ett internet forum. 

"Fick precis höra anledningen till Kristans hemfärd av en kollega som har god insyn i MIK. Tydligen är Kristan riktigt svartsjuk och klarar inte av att vara i Mora när flickvännen är i Slovenien, Därav hans psykiska problem"

Det skulle också förklara saken till att han eventuellt ställer sig mellan stolparna i sin moderklubb. Får han vara nära och kontrollera sin flickvän så minskar det ner på svartsjukan. Han har lämnat Sverige en gång tidigare av samma skäl som han nu lämnat Mora. Det förklarar iaf för undertecknad att han nu gör samma sak igen.. Svartsjuka - åka hem - svartsjuka borta - spela hockey. Det förklarar också för mig varför inte klubben går ut med mer information än vad dom gör. 

Har MIK sett över möjligheterna att ta hit hans flickvän? OM nu detta rykte skulle vara sant så har förmodligen MIK gjort allt dom kunnat för att ta hit henne. Hoppas jag.  Förövrigt anser jag inte svartsjuka som ett skäl till att bryta ett kontrakt. långt därifrån. 

En Presskonferens vore på sin plats. Inte minst från Robert Kristan eller en talesman för denne.

Kristan Lämnar!

Enligt dt.se så kommer inte Kristan att återvända till MIK något mer.  Kristan själv säger "jag har psykiska problem och måste få hjälp". Han befinner sig just nu hemma i Slovenien och har inte för avsikt att återvända. Våran viktigaste spelare inför det som komma skall, lämnar oss. Om 5 dagar stänger transferförnstret. 

Det ska bli välldigt intressant att höra vad klubben har att säga om detta. har det varit ett känt problem? har dom försökt göra något åt det? osv? Är han verkligen så sjuk som han påstår sig vara? Tråkigt för honom som person i så fall, hoppas han blir bättre. Som målvakt har det ju inte påverkat honom nämnvärt.  

"Bara för att man är paranoid betyder det inte att man e förföljd"