söndag 15 februari 2009

Torsk mot Troja




Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska skriva. Och ärligt talat sitter jag här och är väldigt förvånad, hur Mora IK, kan bete sig så märkligt. Jag tänker också på att Mora spelarna har sovmorgon medans Troja grabbarna ska hem och göra i ordning matlådan för jobbet i morgon. Tänk vilka skilda världar vi lever i. Troja stod för motivationen och klassen idag. Så mycket klass det nu går att ha i Allsvenskan. Jag är väldigt nyfiken på att höra hur tränare o spelare resonerar i t.ex pausen mellan 2a o 3e perioden. Det är inte läge att spela dåligt nu Mora IK! DET ÄR INTE LÄGE! 

Jag är inte mycket för personer som lökar på jobbet. OK att ta en fika nån stund under dagen för att hämta lite kraft. Men att löka en hel dag på jobbet är jag ingen supporter av. Några spelare kom till jobbet idag och försökte. Nämligen HELA Trojas lag och en handfull Mora spelare. Då talar ju också 3-5 förlusten för sig själv. 

Brillorna som kom in på isen efter att Sjöberg dömt bort ett Mora mål var annars matchens höjdpunkt. Stor humor.  Mora fick ett mål bortdömt pga att Mann hade en spelare i målgården. Åter igen så säger jag det. SKAFFA KAMEROR, GE DOMARN TILLÅTELSE ATT SE REPRISER PÅ SPEL. Visst nu kanske en repris hade gett samma utslag men för helvette hockeysverige vakna. Skaffa mindre rinkar medans ni ändå e igång. Utbilda linjemän så att dom får lite spel förståelse. Istället för att värva paragraf ryttare från hemvärnet. Era Nitiska djävlar som hellre sätter dit en spelare än att främja hockeyn. Medan jag ändå är het. Skaffa samma regler som dom har vid utvisning i NHL. Där drar man ner tekningen i försvars zon för det lag som dragit på sig en utvisning. Oavsett vart pucken är då spelet stoppas vid värkställandet av en utvisning. Drar du på dig en utvisning ska du straffas också. Utan den minsta fördel!!

Tack och Hej! MÅSTE match på Tisdag! 

KOM IGEN NU MORA FÖR HELVETTE!