fredag 6 februari 2009

EUROPE

Uppehåll

Mora har uppehåll. Tydligen så är nån kallad till Globen och ska spela en turnering som en elektronik firma har.  LG hockey games.  Ja jo..  Enda som är värt att nämna om det är att MIK Har 3 grabbar där nere.  Nej inte mobilföretaget 3 utan tre spelare.  Lucas Sandström,  Mattias Ekholm och John Persson. Bra jobbat.

Mora som fått in Martin Johansson i truppen.  jag tycker det är en bra värvning.  Lite besviken var jag för att vi inte fick in en spelare till. Det berodde mer på min förväntning än något annat. Pavel Brendl eller nån i den klassen är det enda som skulle göra skillnad i MIKs lag nu.  Läste en bra artikel om MIK och kan instämma i det som skrivs om MIK där.  Läsa?

Malmö ångar på nu.  Skönt att vi spelat våra 3 mot dem.  Som jag redan skrivit innan så blir dom farliga. Jag kände på mig att det skulle vända. Jag trodde iofs att det skulle ske på ett annat vis. Såg 2 av deras mål igår.  Nybro kan inte besitta några ögonläkare i alla fall.  Dom 2 mål jag såg. Men heeeerrrreeguuud!! Nog om det.  Det är i alla fall roligt att följa Malmö just nu. Tänk va lite hjärta kan göra. 

VIK hockey hemma nästa match. Ska vi tippa 5-4 åt nått håll kanske? FAN i helvette, vi måste ta den matchen.  AlmTURna vann på straffar sist och gjorde ett litet ryck där.  Det väntas lite VIK support till FMMA. Trevligt.  Välkommna. 

I övrigt är det väl bara att konstatera att Euorpe är bäst!