onsdag 7 januari 2009

7-3 SEGER.

Strax Över 2000 personer fick se MORA få mycket utdelning idag, eller vad sägs om 3 mål på 9 skott i första. Matchen var klar redan där, men MORA dundra på i andra perioden också och gick ifrån till en 7-1 ledning. Sista perioden var det mer allmänhetens åkning, Amnér kom i som forward i nån lina och det luftades hej vilt Den enda spelaren som inte fick istid vad jag tror var Lasse Johansson. Robert Kristan blev utsedd till matchens lirare idag och fick hålla nollan i 89 minuter innan han fick hämta ut gummit från kiosken. Bofors klacken var inte ensamma på borta stå , 5 tappra och ca 576 guljackor trängdes på bortastå.

Det mest anmärkningvärda från denna matchen.