fredag 27 februari 2009

MORA HAR VALT OCH VALDE...

ALMTUNA. 

Mora väljer alltså Almtuna. Ais har vi vunnit 2 matcher mot i år. En vinst hemma och en vinst borta.  (4-3, 1-0) I 4-3 matchen gjorde MIK en stark andra period och vann med hela 3-0.. Mora får också en betydligt kortare resa. Ett bra val. Robert Kristan har stått i mål alla 3 mötena me ais denna säsongen.  

Söndag Almtuna - Mora ik.. I nån lada i Uppsala. 16.00 var tiden.  


ATTACK ATTACK O MIK ATTACK

Troja eller Almtuna

Mora har att välja på mellan Troja och Almtuna. Mora har i inbördes möten me dessa:

Troja 1-2
Almtuna 2-1

OAVSETT vilket val MIK gör så börjar vi med bortamatch. 
Playoff1 spelas enligt följande för MIK

Söndag 1/3 klockan 16.00 (borta)
Tisdag 3/3 Klockan 19:00 (hemma)
EV. Onsdag 4/3 Klockan 19:00 (hemma)

11-1

Mora hade lekstuga mot Mariestad.  Mariestad noterades för 0 skott på mål efter första perioden. Mora spelade i ett högt tempo bortsett från 10 minuter i andra perioden. Moras Första period idag är den bästa jag sett dom göra i år.  En halv packad arena fick alltså se 11 mål. eller ja 1/4 del iaf. Puben var väll besökt denna afton.  Mora gör 4 i PP vilket är godkänt.  Dock ett litet minus för att Vi inte sätter dit den när vi får chansen att spela 4 minuter PP. 

Lasse Johansson vaktade kassen idag o sattes inte på något prov alls.  Målet bois gör är en ren bjudning från Lupa. 

Målskyttar: Lagerström 3, M.Johansson 2, Fogström 2, Lupa 2, Kempe, Mann

Mora slutar 4a i Allsvenskan. Nu väntar vi på "lottningen"

Lappen läser

Bloggen har nått Norrland. Närmare bestämmt Skellefteå.  Bloggen har under en timmes tid setat och pratat me ett Fan till SAIK. En välldigt sympatisk männsika. Därför väljer vi att hedra AIkfan med ett inlägg här på bloggen.  Bloggen passar även på att önska SAIK lycka till i det kommande SM slutspelet.  Aikfan har sedan tidigare läst bloggen dock vid ett enstaka tillfälle men ändå.  Då är vi 3 som läser, Undertecknad, Aikfan och styret från Bandhagen.