tisdag 3 mars 2009

Fördel Mora!



Efter kvällens 1-0 seger över ais är det nu fördel Mora.  Mora gör en mycket bra insatts idag. Den första passningen som går från back till back var nyckeln i första perioden. Ais spelarna fick trampa mycket vatten tack vare det.  Mora gör 1-0 i den 7 minuten och det räckte till seger. Martin Johanssons pärla i krysset har Mark Owahahaaahhha inte en chans på. Almtuna sega ur mer o mer ju längre matchen led. För det var ett lidande att sitta på läktaren idag. Det var nervöst på många håll idag. Men det e sådana här matcher som vi alla ser fram emot och älskar. Mora krigade där ute idag och dom tacklade mer än på länge. BRA MORA!! Vi tog fajten. Och vann! 

Nu är det vi som har fördel. Och i morgon så skickar vi ut Almtuna.  Dom har fått känna på hur det är att spela Playoff nu. Kul för deras fans.  Det kommer nog ge Uppsala som stad ett större hockey intresse.  Kanske dom kan låna en och annan supporter från Storvreta. Undra om grabben som hade smällare me sig fick tillbaka dem? Den tillresta skaran ais fans sjöng annars bra. På uppvärmningen. Dom gav Drakarna en match idag. Hela hallen ställde upp för Mora idag och det e vi inte bortskämda med.  Att vi som lilla Mora ska jämföra oss med de stora i Sverige är bara löjligt. Vi kan bara jämföra oss med oss själva än så länge. Och att jag skickar en gliring då och då. Det får ni bjuda på.  

Tack FBK för att vi får låna Martin Johansson.  Tack för att ni låter oss ha honom med löftet att ni inte skulle plocka hem honom. Vi behåller honom gärna ett tag till efter denna sessen.  Tack! 

Reflektioner i punktform:
  • Hur Är formen på Ross Lupaschuck?
  • Kempe kan bättre.
  • Die deutsche sah ein wenig mude heute
  • Juha.P håller nollan.
  • 5 mot 3? 
  • Juha.A mycket bra idag. 
Ny match i morgon. KÄMPA MORA!

3,5 Timme kvar. DAGS O VAKNA MORA