onsdag 25 februari 2009

Seger mot Sundsvall




Mora tog en förväntad seger uppe i Sundsvall. Efter Mål av Viksten, Mann, Kempe och Elomo. Mann gjorde mål i Box play. Att Mora inte gör mer mål mot Sundsvall har nog sinn förklaring. Vad jag har sett så har Mora spelat en defensiv hockey på sistonne. DET gynnar nog inte oss. Om vi inte har ett PP likt det VIK har. eller ett ryggigt kontrings spel. Där har vi nog förklaringen till att Ross inte kommit upp i den kapacitet han besitter. Senn att MIK inte har ett PP som är godkänt är en sak. Men varför denna tok defensiv?

Harald är en bra tränare, dock funderar jag lite på hur han tänker när han går runt på 4 kedjor match efter match. är han så kall att han räknar me Kvalserien? Eller är han nöjd me detta och har nått i bakfickan inför kommande säsong? 

Nu har vi en god chans att ta 4e platsen och få fördel av hemma plan. Genom hela play off biten. Den ska vi bara ha. Mora håller nollan på borta plan och gör 4 mål. varav 2 sena i matchen. Skönt så. Mariestad på fredag som ställt till det för Mora detta året. Nu vill jag se att vi går ut hårt och krossar dem. Jag hoppas Mora vill ge oss den signal som vi så gärna vill ha nu när det drar ihop sig till det roliga. 

3 pinnar är dock 3 pinnar och den devisen håller jag fast vid säsongen ut. 

Skit i stavningen MORA är bäst ändå!!