lördag 10 januari 2009

INFÖR MÅLKAMERA I ALLSVENSKAN!

Satt precis o läste igenom lite om matchen MORA-ajk. Tydligen har MORA fått ett mål bortdömt för högklubba. Alltså har det hänt igen. Förra året hade dom målkameror i Kvalserien. Vilket är jättebra, men varför inte i Allsvenskan? Tydligen så har det med ekonomi att göra. Vilket jag tycker är ett mycket konstigt resonemang, har en klubb inte råd med kameror? Jag tror dock att det handlar mer om vem som ska betala. Är det klubbarna? Eller är det förbundet?Hur som helst så borde det finnas målkameror i alla Allsvenska arenor.     

Bombademanget på Hovet!! torsk 2-3




MORA förlora idag med 3-2 på Hovet. Själv följde jag inte matchen bild mässigt så jag har ingen utförlig rapport om matchen.  Efter att ha läst statistik från matchen så är det ju bara konstatera. Matchen borde slutat med mer siffror..  4-23 i skott efter första perioden.. och totalt med 26-43. Robert Kristan måste gjort en fantastisk match. 5 mot 5 spelar vi ikväll 1-1 mot solna gänget. Dom hänger 2 i pp vi bara 1.  

Va hände på Hovet egentligen? 

Då jag inte såg matchen på plats eller via S24 så hänvisar jag till MIKs hemsida, här är vad dom har att säga om matchen.  


Moras mål ikväll: Lager, Colby