onsdag 28 januari 2009

Zzzzeger med 4-1



Mora vann ganska enkelt med 4-1 mot IKO..  IKO tar förvisso ledningen med 0-1 dock är aldrig segern i fara. Mora gör en 3:e period som jag knappt minns. Ingen underhållning alls i stort sett. Det skiter jag dock i för 3 poäng är 3 poäng och det är så jag resonerat hela säsongen.  Och kommer fortsätta att göra.  

Målen idag:  Simons, Mann, Kempe, Viksten

Precis som mot leksand öppnar Simons målfabriken och Mannen gör 2:an..  Kempes mål är det snyggaste och Viksten sätter den i tom bur. Lasse gör en stabil insatts utan att sättas på några egentliga prov, blir intressant att följa vem som får stå i nästa match. Lasse borde ju få fortsätta med tanke på att han vann matchen. Jag tror dock det blir Mäki. Sista matchen innan uppehållet, kan vara bra att få en match. 

2503 personer fick se Drakarnas ordförande lämna över en check på över 250.000 till Arto Sirviö. Supporterliraen har redovisats. Drakarna och Faleijs Finest egen kampanj. Ett mycket mycket bra initiativ. Nu hoppas jag verkligen dom beslutar sig för att behålla kontot, låta det vara en stående punkt i MIK. Kan dom på några månader få in 250.000!!! vad kan det då bli på ett helt år. Bra jobbat! Ross Lupaschuck är supporterliraren.

Självklart lyssnade bloggen me stora öron när det talades eventuella värvningar. Information finns. Vi återkommer under veckan. Tjeckt va?