tisdag 17 februari 2009

Torsk mot Löven

Bytes

Finnes: Säsongskort i FMMA arena.

Sökes: Lobotomi. 

Att vi är ur form är en underdrift. Om jag lägger handen på en varm spisplatta och bränner mig. Gör det förbannat ont. Och jag lär mig ganska omgående att inte göra om handlingen. Att jag gör det en gång gör mig inte till en idiot. Gör jag det en gång till, medvetet och tror att jag ska förvänta mig ett annat resultat. Ja då e jag inte bara en idiot.  Jag är ignorant också. Mora har spelat 3 ganska identiska matcher i rad. HEMMA! 

Precis så uppträder Mora just nu. Mario Kempe och Mikael Simons och Martin Johansson är dom enda som får godkänt. Som lag är Mora ik dåliga just nu. Åter igen blir vi ägda i våran egen borg. Moras uppspel fungerar inte, vårt PP är katastrof. Vi har inget offensivt spel just nu. Det är förbannat frustrerande att titta på. Jag är förvånad. Mycket förvånad. 

Kanske vore det på tiden att MIK som förening skaffar nån pengarna tillbaka garanti. Ställ lite krav. Som det ser ut nu har alla en given plats i laget och bara åker runt o e nöjda med det. Om det ÄR så är en annan femma. Så ser det i alla fall ut.  

GÖR OM GÖR RÄTT!