tisdag 10 februari 2009

Nu gäller det.



MORA har 8 raka segar mot VIK. I morgon MÅSTE den 9 komma. Tillika 7 raka hemma. MORA måste vara på tå i morgon och komma ut hårt.  Det går inte att vänta på att nån annan ska sätta första pucken och ta tag i det efter det. KÖR! Soldater KÖR! I våran borg måste vi gasa. Ibland känns det som att MORA inte tar i allt dom har. NU gäller det att hitta ett tempo till Kvalserien.  Att MORA är ett lag för KS är det inget tvivel om. Missar vi KS är det en större skräll än när Grekland vann EM guld i fotboll.

5-4, 5-4! 2 straff segrar till MORA. Denna säsongen.  Colby och Healey har avgjort dessa matcher. Juha Pitkämäki kommer att vakta kassen i morgon. Några till har börjat hitta till FMMA nu. Med tanke på att MORA IK ligger på en div.3 nivå i marknadsföring så är en siffra över 2000 bra. Det är något vi får vänja oss vid. I Mora tittar man på hockey i andra städer Upplever man Hockey. skriker stimmar och lever sig in. Vi har en del att lära av Leksand på det planet.  Jag är Imponerad av det som leksand visar upp i Ejendal. Vad gäller det som är omkring en hockeymatch där. Så är det bara. Vi kan inte mäta oss med dom där. 

INGEN skugga ska falla på Drakarna!! Som match efter match kommer till Jobbet och gör det dom är där för att göra. På sikt kan vi bygga upp en stämning i FMMA tror jag. Tillbaka med Team 717 så nya generationer får gå på hockey. Några kommer bli bitna av det och på så sätt kan vi växa. Vi kan inte förlita oss på befintliga supportrar. Vi måste sopa i spåret! Stämning bidrar till att folk vill gå o uppleva hockey. Inte enbart men dock. Upplevde Hockey gjorde jag i Kärrtorp När Bajen Fans Hockey spelade mot Örby! Därmed inte sagt att vi älskar vårt lag mindre! 

ATTACK ATTACK O MIK ATTACK