fredag 23 januari 2009

En bild säger mer än tusen ord.

Hammerfall - Sabaton 1-0

Rapport från Moras värmning


Precis hemkommen från FMMA.  Ross ser ut att gå in i PP1 tillsammans med Greger, Lagerström, Elomo och Colby. i PP2 Lilja, Adam, Jensa, Kempe, Fogström . 

Vidare såg det fokuserat ut men samtidigt avslappnat. Det här kommer bli en fantastisk dag. 

ATTACK ATTACK O MIK ATTACK! 

Niiiiiiii Kan dra åt helvette!!




Fy fan! Sitter och skummar igenom Dagens dt.se och lite annat.. Idag e det derby. Där kan vi läsa om hur Jesper Ollas ladda med Forest Gump och vilken riktig Leksing han är som gjort hela 242 matcher i Läxand. Karl-Johan Goth skriver i sinn Krönika och betygsätter lagen.  Fördel Leksand i Goths bok (oooo faaann). Som alla anrda dagar på året.  Att den mannen är en pajas av rang det är väll vida känt.

Goth och bjurman som står i en klass för sig.  Pär Bjurman, medgångs supportern.  Han som fick 11 nya favoritlag då MIK gick upp i elitserien. NEJ FY FAN! Idag kommer jag inte tycka om en enda leksing.. I  Vanliga fall skiter jag i dom idag ogillar jag dem. 

Jag kommer dock att älska derbyt. Men ikväll får vi akta oss för Jesper Ollas. för han har laddat upp me att åka buss och tittat på Forest Gump. Eddie "dom spottar på mig" Läck valde film...

Det finns några lag jag verkligen inte klarar av.  Läxand är ett av dem, Juventus e ett annat (tvi tvi tvi). Dom har likheter. Mycket supportrar. Juve världen över.  Läxand i Sverige.  Det roliga me det är att ingen kommer från deras egen stad. Är det därför leksand alltid spelar i VITT hemma.  VITT  som e i stort sett alla lag världen över använder som borta ställ.  Det beror väl helt enkelt på att spelare o fans alltid åker på borta match när dom åker till Ejendal.  För ingen läxing bor i Leksand. Eller hur Erik.  


LEKSAND LEKSAND VAFFANCULO!