tisdag 17 mars 2009

Vidare..

Beklagligt att det skulle sluta så illa som det gjorde för finnen.  Det jag undrar är dock.  OM AJN inte blivit så illa skadad som han blev. Om det inte hade blivit någon skada alls. Hade det då blivit ett straff för Tjärnqvist? Frågor vi inte kommer få svar på.  Men frågan skapar ju ett disskutions underlag iaf.  Hur som helst är det olyckligt.  Och jag hoppas att AJN kryar på sig och blir fullt återställd.  Nån gräns finns det för var mitt tycke för Leksand går. Och andra sidan tillhör inte Anti-Jussi Niemi Leksand utan han tillhör pengarna.  

Krya på dig.

3 kommentarer:

  1. Det är väl mycket troligt att denna tackling inte ens skulle renderat en diskussion om AJN inte blivit skadad. Men så mycket som Leksingarna gnällde efter matchen var väl inget annat än en avstängning att vänta. Synd om båda två, då tacklingen knappast var avsedd att skada.

    SvaraRadera
  2. Tackar för att du luskat reda på exakt skrivelse från beslutet. Noterar att det i beslutet står att det är för just "tackling i ryggen" som Tjärnqvist blivit avstängd. Ngt som väldigt många inte verkar vara i närheten att vilja se. TROTS de bilder som finns och som är MYCKET TYDLIGA i den frågan. Tjärnqvist åker bakom AJN från röda och är hela tiden bakom ryggen på honom. Att prata om ngt typ att han vrider sig om etc när han tar tag i pucken, som bl a Wikegård gör är bara pinsamt. Wikegård gör här en av sina största tabbar i sin hockeyhistoria. Kika på svt.play för att se hans inkompitenta uttalande. Den kille är fan i mig farlig för ishockeyn med sådana uttalanden. Att sedan domaren som står väldigt bra till inte gör ett skvatt är ännu en person som ska stå vid skampålen.

    SvaraRadera
  3. Kommentaren ovan är från "Nacka metall" som noterar att han inte ens kan stava till "inkompetent"... =)

    Höres!

    SvaraRadera